Na een training

Na een training

Welkom in de nieuwe wereld van STS! Je hebt een training gevolgd… Maar je ontdekkingstocht begint pas!

Je hebt nu bijzonder gereedschap in handen gekregen om met mensen in gesprek te gaan over het woord van God. Maar een vaardigheid helemaal eigen maken vraagt oefening. En bij het oefenen heb je soms behoefte aan meer hulp. Dat kan! Allereerst worden er ’terugkom’ dagen georganiseerd. Tijdens een ’terugkom’ dag(deel) worden er opnieuw verhalen verteld, kun je specifiek vragen naar coaching op bepaalde vlakken, of worden er weggezakte delen opnieuw opgefrist! Als je al eerder een training gevolgd hebt heb dan heb je vast al wel hier een mailtje over ontvangen. Je kunt natuurlijk altijd even een e-mailtje sturen naar europe@simplythestory.org om navraag te doen.

Aan het eind van de training hebben we je geadviseerd om een maatje te vinden met wie je geschiedenissen kan oefenen en delen. Is dat gelukt? Mooi, spreek regelmatig met elkaar af, zo houd je elkaar warm. Heb je nog niemand gevonden? Ga op zoek, het hoeft niet perse iemand te zijn die getraind is…

Binnenkort vind je op onze site ook allerlei materialen terug die we tijdens de cursus gebruikt hebben. We zijn nog bezig met vertalen, maar een deel van de materialen is in het Nederlands, een ander deel is beschikbaar in het Engels. Als een training hebt gevolgd, dan heb je als het goed inloggegevens ontvangen. Mocht je nog geen gegevens hebben, je weet ons te vinden!

Tot slot, naast de ’terugkom’ dagen worden er ook trainingen-voor-gevordenden georganiseerd. Op deze training word de nadruk vooral gelegd op oefenen, oefenen en meer oefenen. Opnieuw komen er prachtige verhalen langs. Mocht je interesse hebben in een training-voor-gevordenden neem contact met ons op! We kunnen altijd kijken naar een volgende training of je – indien je een ander taal machtig bent – kijken of je kan aansluiten bij een ‘advanced training’ in het buitenland. Oefenen in een andere taal en in een andere omgeving is spannend, maar ook ontzettend leerzaam. Bovendien, ontmoet je mede ‘sts-ers’ uit het buiten en zul je merken dat STS hier in Nederland eigenlijk maar een speldenprik is in wat er wereldwijd te vinden is.